Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-05@17:16:41 GMT

امسال چند خودروی فرسوده از رده خارج می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۴۸۱۱۹

امسال چند خودروی فرسوده از رده خارج می‌شود؟

معاون حمل و نقل ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت با اشاره به اینکه پارسال ۲۴۰ هزار خودروی فرسوده از رده خارج شد، گفت: با توجه به مصوبه جدید، امسال حدود ۷۰۰هزار خودروی فرسوده از رده خارج می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علیرضا احمدی با حضور در بخش خبری ۲۱ شبکه یک سیما درباره تفاوت مصوبه جدید هئیت دولت در خصوص نحوه اسقاط خودروهای فرسوده با مصوبه پیشین افزود: تفاوت اصلی در این است که تمرکز این مصوبه روی کاهش مصرف سوخت و کاهش آلودگی هواست به این ترتیب که سعی شده به ازای خودروهایی که مصرف سوخت آن ها کمتر است تعداد کمتری خودرو اسقاط شود و در ازای خودروهایی که مصرف سوخت آنها بیشتر است و تأثیر بیشتری در افزایش آلودگی دارند خودروهای بیشتری اسقاط شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه در ازای خودروهای وارداتی در سال گذشته ۲۴۰ هزار خودرو را اسقاط کردیم، ادامه داد: اگر مصوبه جدید اجرایی شود این تعداد به حدود ۴۰۰ هزار خودرو در سال افزایش می یابد.

احمدی گفت: در خودروهای داخلی هم برای تشویق خودروسازان داخلی بر اساس میزان مصرف سوخت از۸ و نیم لیتر به بالا از ابتدای ابلاغ این مصوبه و از ۸ لیتر به بالا از ابتدای سال آینده امیدواریم بتوانیم به ازای هرخودرو یک خودرو اسقاط کنیم.

وی افزود: برای کاهش آلودگی هوا و بهبود شاخص های زیست محیطی برنامه ریزی داریم اما برنامه ریزی ما وابسته به خودروهای تولید داخل و خودروهای وارداتی است.

معاون حمل و نقل ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور گفت: با توجه به مصوبه جدید برای امسال حدود ۱۴۰ هزار گواهی اسقاط برای خودروسازهای داخل در نظر گرفتیم و ۴۰۰ هزار گواهی اسقاط هم در ازای خودروهای وارداتی است که در مجموع ۵۴۰ هزار گواهی اسقاط خودرو است.

احمدی با بیان اینکه در سال حدود ۱۶۰ هزار خودروی متفرقه اسقاط می شوند، افزود: بنابراین امسال در مجموع، ۷۰۰ هزار گواهی اسقاط خودرو انجام می شود یعنی تعداد خودروهای اسقاطی حدود سه برابر افزایش می یابد.

وی افزود: پارسال ۲۴۰ هزار خودرو فرسوده به ازای خودروهای وارداتی از رده خارج شد.

احمدی با اشاره به اینکه اکنون حدود یک میلیون و ۲۵۰ هزار خودروی فرسوده داریم که باید اسقاط شوند، گفت: هر سال این رقم افزایش می یابد.

وی ادامه داد: برنامه ریزی برای اسقاط این تعداد خودرو برای ۱۰ سال بود امّا اگر این مصوبه جدید اجرا شود در کمتر از ۵ سال می توانیم همه خودروهای فرسوده کشور را اسقاط و از رده خارج کنیم.

احمدی با بیان اینکه میزان سن از رده خارج کردن خودرو با توجه به نوع وسایل نقلیه، متفاوت است، گفت: برای خودروی سواری ۲۵ سال است.

معاون حمل و نقل ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور با اشاره به اینکه موتورسیکلت های فرسوده هم باید اسقاط شوند، افزود: با توجه به مصرف بالای موتورسیکلت باید برنامه بلندمدتی تدوین کنیم و مقدمات آن فراهم شده تا بتوانیم آن را به چرخه اسقاط ببریم.

احمدی گفت: بسته جامع و کامل برای اسقاط خودروهای فرسوده و از رده خارج خودروهای عمومی و شخصی و موتورسیکلت در نظر گرفته ایم و همه مباحث از جمله تشویق و حمایتی و حتی جریمه در آن دیده شده است.

وی با اشاره به اینکه ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت متولی اسقاط خودروهای فرسوده است، افزود: مصوبه از زمان ابلاغ لازم الاجراست و مهلتی را برای خودروسازهای داخلی در نظر گرفته ایم که از اوّل فروردین سال ۱۳۷۹ است. برچسب ها: ستاد مدیریت حمل و نقل ، خودروهای فرسوده ، اسقاط خودرو

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۴۸۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رنگ پلاک خودروها نشانه چیست؟

تین نیوز

پلاک فلزی که برای شناسایی رسمی وسیله نقلیه متصل می‌شود، پلاک خودرو نام دارد. همه کشورها برای وسایل نقلیه جاده‌ای مانند: اتومبیل، کامیون و موتورسیکلت نیاز به ثبت پلاک دارند. 

به گزارش تین نیوز، پلاک خودرو ایرانی، یک شناسه عددی است که به طور منحصر به فرد برای هر اتومبیل در نظر گرفته شده است. شماره پلاک خودرو همانند اثر انگشت در اتومبیل ها می باشد که باید منحصر بفرد باشد و به همین دلیل هیچ اتومبیلی دارای پلاک یکسان با سایر پلاک ها نیست.

پلاک وسایل نقلیه علاوه بر عدد، دارای رنگ‌ها و حروف مختلفی است که کمتر به آن توجه کردیم، اما هرکدام نشان‌گر مورد خاصی است که دانستنش در برخی موارد به افزایش اطلاعات عمومی کمک می‌کند.

 پلاک خودروها در کشور که به پلاک ملی مشهور است دارای شش رنگ‌ مختلف است که بر اساس مالکیت خودروها، نوع و ... دسته‌بندی شده است.

رنگ پلاک خودروها نشانه چیست؟ خودروهای پلاک سفید

خودروهای پلاک سفید سه دسته هستند:

-خودروهایی با حرف «گ»،

خودروهای پلاک سفید با حرف «گ»،به اصطلاح به خودروهای گذرموقت معروف هستند

-خودروهایی با دیگر حروف الفباء به جز «گ» و پلاک هایی با نشانه ویلچر

خودروهای شخصی هستند که روزانه شمار زیادی از آن‌ها در کشور در حال تردد هستند و طبیعی است که بیشترین تعداد پلاک خودرو نیز مربوط به این نوع است.

خودروهای پلاک سفید با نشانه ویلچر، خودرو های متعلق به جانبازان و معلولان است.

خودروهای پلاک زرد :

خودروهای پلاک زرد با حرف «ک» خودروهای ادواتکشاورزی است.

خودروهای پلاک زرد با حرف «ع» خودروهای حمل و نقل عمومی هستند که تاکسی ها و اتوبوس ها و...از جمله آن‌ها است.

خودروهای پلاک سبز

خودروهای پلاک سبز با حرف «پ»، خودرو های متعلق به پلیس،اعم از پلیس راهور، گشت انتظامی،پلیس مبارزه با مواد مخدر و... است.

خودروهای پلاک سبز با حرف «ث»، خودروهای متعلق به سپاه پاسداران است.

خودروهای پلاک قرمز

خودروهای پلاک قرمز با عبارت «تشریفات»، خودروهای تشریفات دولتی است.

خودروهای پلاک قرمز با حرف «الف»، خودرو های دولتی هستند که طبق قانون، استفاده شخصی از آن‌ها غیر مجاز است.

خودروهای پلاک آبی نوع دوم

خودروهای پلاک آبی نوع دوم با حرف «ش»، خودروهای متعلق به ارتش است

خودروهای پلاک آبی نوع دوم با حرف «ز»، خودروهای متعلق به وزارت دفاع و پشتیبانی است

خودروهای پلاک آبی نوع دوم با حرف «ف»، خودروهای متعلق به ستاد کل نیروهای مسلح است

خودروهای پلاک آبی نوع اول

خودروهای پلاک آبی دسته اول با حرف‌ «D»، خودروهای دیپلمات،کنسولی و سیاسی هستند

خودروهای پلاک آبی دسته اول با حرف «S»، خودروهای سفارتخانه‌ها و نمایندگان برای خدمت اداری هستند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • جزئیات فروش ۵ خودروی وارداتی
  • آغاز فروش فوری ۵ خودرو در سامانه یکپارچه + اسامی خودروها و شرایط
  • اولین دور فروش خودروهای برقی وارداتی آغاز شد
  • آغاز فروش اولین خودرو‌های برقی از عصر امروز
  • آغاز فروش خودروهای وارداتی از عصر امروز
  • آغاز اولین فروش خودروهای برقی از امروز
  • برخورد قاطع با عرضه خارج از شبکه لاستیک خودروی یارانه‌ای
  • رنگ پلاک خودروها نشانه چیست؟
  • نارضایتی برخی از تاکسی داران از درخواست معاینه فنی برای خودروی فرسوده هنگام تعویض
  • تصویب اعتبار ۱۰ هزار میلیارد تومانی فوق‌العاده کارکنان سلامت